Ево гдје је лоциран телефон Ане Волш послије њеног нестанка

ГС
Ево гдје је лоциран телефон Ане Волш послије њеног нестанка

Једна од мистерија убиства Ане Волш (39), за које је оптужен њен супруг Брајан (46), је и гдје се налази њен телефон.

Мобилни Београђанке досад није пронађен, а сигнал телефона лоциран је 2. јануара и то у кругу њене породичне куће у Кохасету, у Масачусетсу.

Ани се траг изгубио још 1. јануара, а како је америчко тужилаштво саопштило, тог дана њу је, како се сумња, убио супруг Брајан, те потом раскомадао и уклонио њено тијело. Ипак, оно на основу чега су истражиоци одмах закључили да Ана није напустила кућу, јесте сигнал њеног телефона. Њен сигнал лоциран је у кругу куће између 1. и 2. јануара, преноси портал Еспресо.

Извештаји полиције Кохасет показују да је од 4. јануара Анин мобилни телефон био искључен, али да је последњи пут „дао сигнал” око 3:14 ујутро 2. јануара, само 24 сата након што је наводно последњи пут виђена.

Претпоставља се да је мобилни од 2. јануара, па све до 4. био у фази такозваног мировања, односно није коришћен, те да због тога нису базне станице регистровале сигнал. Засад није познато ни да ли је евентуално Брајан користио 2. јануара телефон супруге, с обзиром на то да је он, према тврдњама тужилаштва, дан раније убио Ану.

Анин траг изгубио се 1. јануара, док је нестанак пријављен тек неколико дана касније. Нестанак је пријавио њен послодавац након што се неколико дана није појављивала на послу.

Анин супруг Брајан Волш је најприје приведен због ометања истраге, да би убрзо био оптужен за убиство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана