Евакуисани посјетиоци Дизниленда: Огромни змај експлодирао усред представе VIDEO

ГС
Евакуисани посјетиоци Дизниленда: Огромни змај експлодирао усред представе VIDEO

Огромни змај који бљује ватру запалио се током наступа уживо у Дизниленду у Калифорнији. Снимци објављени на друштвеним мрежама приказују бину у пламену и разглас путем којег обавјештавају публику да се представа не може наставити због непредвиђених околности.

Људи су због пожара евакуисани из подручја у тематском парку у Анахеиму. Према извјештају ватрогасаца, повријеђених нема, преноси Sky News.

Пожар је избио током извођења представе Fantasmica, у којој се користе специјални ефекти, најсавременија пројекција и пуно пиротехнике. Током представе Мики Маус је дириговао сценама из Дизнијевих класика, попут Аладина и Краља лавова.

Експлозија

Змај који представља Дизнијевог зликовца Maleficent је у једном тренутку бљувао ватру. Након тога је дошло до експлозије на змају, те га је огроман пламен цијелог прогутао.

Посјетитоци из неколико оближњих атракција евакуисани су због густог дима, саопштио је тематски парк. Додали су да се узрок пожара још истражује. Слични призори с ватром биће обустављени у свим тематским парковима широм свијета због опреза. 

 

Giant Disneyland dragon catches fire during show forcing parkgoers to flee
pic.twitter.com/3RlayM2iah

— Daily Loud (@DailyLoud) April 24, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана