Ердогану позлило усред интервјуа: “Имао сам јако напоран дан и онда…” VIDEO

ГС
Ердогану позлило усред интервјуа: “Имао сам јако напоран дан и онда…” VIDEO

Турски предсједник Реџеп Ердоган у уторак је прекинуо телевизијски интервју уживо након чега се вратио и извинио, објаснивши да је имао краткотрајне желучане тегобе.

Шездесетдеветогодишњи турски лидер у уторак је одржао три предизборна говора уочи парламентарних и предсједничких избора 14. маја. Вече је требао закључити интервјуом уживо за Улке ТВ и Канал 7. Међутим, његово појављивање на телевизији каснило је више од 90 минута, а затим прекинуто усред разговора десет минута након почетка емисије.

Камера се затресла, а новинар који је постављао питање устао је са столице кад је пренос прекинут. Иза камере чуо се неидентификовани глас како уздише. Ердоган се вратио око 15 минута касније и извинио се, те објаснио да му је позлило.

- Јуче и данас су били напорни дани. Због тога сам добио желучану вирозу. У једном сам се тренутку запитао хоће ли бити погрешно схваћено ако откажемо интервју. Али обећали смо. Тражим опроштај од вас и наше публике - рекао је Ердоган.

Лице му је изгледало уморно, а очи су му сузиле док је говорио.

Како преноси Јутарњи, турски предсједник потом је одговорио још неколико питања прије него што је завршио емисију. Ердоган и његова странка доминирају турском политиком посљедњих 20 година.

Међутим, ова предизборна кампања представља један од Ердоганових најтежих изазова током дугогодишње владавине.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана