Еквадор: Измучена тијела три дјевојке пронађена поред ријеке

GS
Foto: FB

Тијела несталих Најели Тапије (22), Јулијане Масијас (21) и Денисе Рејне (19) прошле недеље пронађена поред ријеке Есмералдас недалеко од града Куининде на сјеверозападу Еквадора.

Према информацијама са лица мјеста, дјевојке су мучене, гркљани су им пререзани, а пронађене су у плитком импровизованом гробу. Тијела су пронађена након што су локални рибари уочили да се пси задржавају на обали ријеке и њушкају.

Рибари о свему обавијестили локалне власти након што уочили изразито непријатан мирис.

Полиција истражује случај, а породице дјевојака моле да се страдање Тапије, Масијас и Рејне не повезује са кријумчарењем дроге, пише Дејли мејл.

Локални медији су извијестили да су дјевојке биле и везане, и да су им уста била прекривена повезима.

- Биле су младе, обучене за плажу, у купаћим костимима, лаганој одећи, кратким панталонама - рекао је Дијего Веластегуи, службеник полиције града.

Дјевојке потичу из града Санто Доминго де лос Цачилас које је од мјеста где су пронађене удаљено око 80 километара. Последњи су пута виђене 4. април, када су кренуле на плажу.

Након што се нису вратиле кући и одговарале на позиве, њихове породице су пријавиле њихов нестанак. Породице кажу да не познају особе са којима су се наводно требале да се нађу на плажи, преноси Курир

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана