Џеј Ди Венс одговорио на критике које му је упутила Џенифер Анистон

Танјуг
Џеј Ди Венс одговорио на критике које му је упутила Џенифер Анистон

ВАШИНГТОН - Републикански кандидат за потпредсједника Џеј Ди Венс изјавио је, поводом критика које му је упутила холивудска глумица Џенифер Анистон због његове изјаве да су демократе "жене које немају дjеце", да остаје при свом ставу, али да његове примједбе нису критика људи који одлуче да немају дjецу.

-Овдје није ријеч о критиковању људи који, из разних разлога, нису имали дјецу. Ради се о критиковању Демократске странке због тога што се подигла против породице и дјеце -  рекао је Ди Венс за Јутјуб канал новинарке Мегин Кели, а преноси Скај њуз.

Анистон је прије неколико дана критиковала Ди Венса због његове изјаве током интервјуа бившем водитељу Фокс њуза Такеру Карлсону 2021. године, у којој је демократе назвао "женама које немају дјеце, воде биједне животе и брину се о мачкама".

Она је на свом Инстаграм профилу написала да не може да вјерује да такав став долази од потенцијалног потпредсједника Сједињених Америчких Држава, преноси BBC.

Ди Венс је у јуну гласао да се блокира закон које су предложиле демократе, а који се тиче приступа вантелесној оплодњи широм земље.

Анистон је раније отворено говорила о својој борби да дjецу добије путем вантjелесне оплодње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана