Двојица тинејџера и 20-годишњак ухапшени због убистава у Алабами

Танјуг
Двојица тинејџера и 20-годишњак ухапшени због убистава у Алабами

МОНТГОМЕРИ- Двојица тинејџера и 20-годишњи мушкарац ухапшени су под сумњом да су одговорни за убиство у пуцњави на рођенданској забави, у којој су четири особе убијене, а 32 рањене, у америчкој држави Алабами, саопштили су истражитељи.

Приведени су Ти Реик Меккалоу (17) и Травис Меккалоу, (16), обојица из градића Таскиги у Алабами, и Вилсон Ламар Хил, (20) из Аубурна, и они се сумњиче за четвороструко брутално убиство, саопштила је у среду полиција, преноси АП.

Окружни тужилац је саопштио да ће двојици тинејџера бити суђено као одраслим особама, што је аутоматски услов за свакога ко има 16 или више година, а оптужен је за убиство у Алабами.

Званичник полиције је навео да још не може да говори о мотивима овог злочина, пошто је то део истраге која је још у току.

Пуцњава, на прослави 16. рођендана, се догодила у суботу у Дадвилу, заједници од око 3.200 житеља, удаљеној 80-ак километара североисточно од Монтгомерија, главног града Алабаме.

На забави, која је одржана у локалном плесном студију, било је око 50 људи, а  поред четири погинуле особе, повређене су још 32 ,од којих четворо тешко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана