Два дјечака насмрт избодена у Бристолу: Полиција ухапсила осумњичене

Г.С.
Два дјечака насмрт избодена у Бристолу: Полиција ухапсила осумњичене

Два дјечака, старости 15 и 16 година, умрла су након што су избодена у нападу "више људи који су побјегли са лица мјеста аутомобилом" у јужном Бристолу у суботу увече.

Полиција је јуче око 23:20 часова стигла на лице мјеста "у року од неколико минута" након позива на адресу у Илминстер авенији, у Ноул Весту, гдје су откривена два тинејџера, преноси Daily Mail.

Двојица осумњичених су већ ухапшена, а у питању су мушкарац (44) и дјечак (15). Они се налазе у притвору.

- Наше мисли су са њиховим породицама у несумњиво веома тешким тренуцима. Специјализовани официри ће сада бити додијељени породицама да им пруже подршку и обавјештавају их о истрази. Идентификовали смо и неколико свједока од којих ћемо узимати изјаве. Детективи су посебно вољни да разговарају са путницима у аутобусу који је био на Илминстер авенији у вријеме инцидента. Полицијски тим ће поставити мобилну полицијску станицу у близини мјеста догађаја - навео је командант бристолске полиције.

Додао је да је изузетно је важно да не буде коментара или дијељења информација или слика на мрежи које би на било који начин могле да доведу у питање било какве будуће поступке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана