Дугин: Демократе желе на све начине да уклоне Бајдена

Срна
Дугин: Демократе желе на све начине да уклоне Бајдена

БИЈЕЉИНА - Руски филозоф и геополитичар Александар Дугин сматра да је “сада могуће да ће демократе убити Џозефа Бајдена, јер својим држањем иде на руку Доналду Трампу”.

Дугин сматра да Демократска партија и владајућа елита у САД не могу себи да дозволе да их у опозицију пошаље прагматичан лидер са огромном подршком у друштву.

Он наводи да Бајден, који има здравствених проблема, сада објективно иде на руку Трампу и његовим сарадницима, а да Демократска партија нема достојну алтернативу да га замијени, преносе “Факти”.

Дугин оцјењује да демократе у резерви имају само “јадне” Камалу Харис и Мишел Обама и “монструозну” Хилари Клинтон, а ниједна од њих неће их спасити.

“Ризик од унутарпартијског рата сваким је часом све већи, а ако почне - више неће бити важно ко је на власти у Бијелој кући. За демократе, који не могу да себи дозволе пораз, главно је да на власт не дође прагматичан и разуман лидер са огромном подршком у друштву” - истиче Дугин.

“Њујорк тајмс” подсјећа на Бајденов услов за повлачење из предсједничке трке - болест, а онда је саопштено да је добио ковид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана