Доналд Трамп: Боље изгледам од Камале Харис

Танјуг
Доналд Трамп: Боље изгледам од Камале Харис

ЊУЈОРК - Републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп изјавио је на предизборном скупу у Пенсилванији да „боље изгледа од предсједничког кандидата Демократске партије, Камале Харис“.

-Много боље изгледам од ње. Магазин „Тајм“ објавио је њен цртеж на насловној страни пошто су је сликали много пута, али то није успјело, па су морали да ангажују цртача - казао је Трамп на предизборном скупу у граду Вилкс-Бари у Пенсилванији, преноси портал Хил.

Он се упитао и шта се десило са предсједником Џозефом Бајденом.

-Ја сам се кандидовао против Бајдена, а сада се појавио неко други. Против кога се ја то сада борим, ко је, дођавола, Харис? - упитао је Трамп.

Он се осврнуо и на ставове Харисове према питањима имиграције, криминала, спољне политике и посебно економије.

-Након што је изазавала катастрофалну инфлацију, другарица Камала најавила је да жели да уведе социјалистичку контролу цијена - казао је Трамп, и назвао то "Мадуровим планом у стилу старог Совјетског Савеза".

Након његових изјава на изборном скупу у Пенсилванији, из штаба Харис огласили су се саопштењем у којем су навели да је то био "још један митинг, али исти стари шоу".

Портпарол кампање Харисове, Џозеф Костело, рекао је да Трамп, "пошто не може да прода свој опасни Пројекат 2025, којим би повећао порезе породицама запослених за 3.900 долара и не успијева да одузме слободе, прибјегава лажима и лијепљењу етикета".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана