Доктор који је злостављао гимнастичарке избоден у затвору

Агенције
Доктор који је злостављао гимнастичарке избоден у затвору

Лари Насар, осрамоћени љекар америчког тима гимнастичарки који је осуђен за сексуално злостављање младих спортисткиња, избоден је више пута ножем од стране другог затвореника. Он је у стабилном стању, јављају амерички медији.

Савезна канцеларија за затворе потврдила је да је затвореник у америчкој казнионици Колман на Флориди нападнут у недјељу послијеподне, али је одбио идентификовати затвореника због забринутости за приватност и сигурност.

"Особље које је реаговало одмах је покренуло мјере спашавања живота. Затвореника је (особље хитне помоћи) превезло у локалну болницу на даље лијечење и процјену" рекао је потпарол канцеларије, Бењамин О'Кон.

ФБИ је обавијештен о инциденту, а интерна истрага је у току, додао је О'Кон, преноси "Телеграпх". Нико од особља или затвореника није повријеђен, рекао је.

Насар, који служи казну дугу деценијама након што је осуђен 2018., убоден је 10 пута - два пута у врат, два пута у леђа и шест пута у груди, рекао је Џо Рохас, предсједник локалног синдиката затворских службеника, како наводи "ЦНН".

Према "Associated Pressu", који је први извијестио о нападу, Насар је био у стабилном стању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана