Дјевојка пребијена насмрт, па спакована у кофер

Телеграф
Дјевојка пребијена насмрт, па спакована у кофер

ВЕЛИКИ ВАРАДИН -  Нови стравичан злочин потресао је Балкан - откривено је тијело дјевојке (31) која је претучена на смрт.

Њено тијело је потом спаковано у кофер и бачено.

Језиво убиство догодило се прошле седмице у Великом Варадину, у Румунији, а тијело је пронађено на једном паркингу у стамбеном комплексу.

Истрагом је установљено да су убијена дјевојка и њена сестра биле примораване на проституцију. Наводно је у цијелу причу умијешан и познаник из њиховог родног села, а вјерује се да је дјевојка убијена јер "није довољно зарађивала". Полиција је ухапсила троје осумњичених.

Мушкарац и жена, родом из Бихора, приведени су због сумње да су дио ланца проституције у Великом Варадину. Сумња се да су у граду имали два стана, гдје су убијену дјевојку приморавали да се проституише. Управо је у једном од тих станова дјевојка и претучена на смрт.

Вјерује се да су дјевојку мучки ударали док није издахнула, а потом су по налогу шефа тијело спаковали у кофер и оставили на паркингу стамбеног комплекса на другом крају града.

-Убијена и њена сестра биле су изложене физичком и психичком насиљу, а за кривично дјело се сумњиче три особе. Жртве су изгладњиване и држане у нехуманим условима, у једном тоалету - саопштено је из тужилаштва.

Шеф ланца проституције је знао да су двије сестре лошег материјалног стања, због чега их је преварио и трговао њиховим тијелима. Млађа сестра убијене дјевојке се налази у болници, пошто је такође крвнички претучена.

Према наводима тужилаштва, вјерује се да су двије сестре биле чак принуђене и да продају очеву кућу и узму кредит. Родитељи двије дјевојке су прије двије године са њима изгубили сваки контакт. Није познато да ли су покушавали да их пронађу.

Према наводима медија, један од троје осумњичених је на саслушању признао злочине.

Наводно се убиство догодило приликом "кажњавања" двије сестре, јер више проституцијом нису зарађивале довољно новца. Старија сестра је у стану подлегла повредама.

Млађу је спасила полиција.

-Жртва има вишеструке преломе костију лица и ребара - рекли су из болнице гдје је млађа жртва хоспитализована, пише Telegraf.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана