Дјевојка одбила просидбу, он је гурнуо с литице од 30 метара

ГС
Foto: Принтскрин

АНКАРА- Полиција је ухапсила момка дјевојке која је пала с висине од 30 метара на литици у Турској, након што је полиција током истраге открила знакове насилне свађе.

Низаметин Гурсу ухапшен је пет мјесеци након што се његова 39-годишња дјевојка Јесим Демир стрмоглавила с литице.

Гурсу је рекао властима да је таман запросио Демир и да је онда рекла "да", али док је узимао храну и пиће из свог аутомобила, чуо је врисак и видио да је његова дјевојка пала преко литице.

Међутим, током истраге полиција је открила да је прстен, за који је Гурсу тврдио да га је дао Демир након што је прихватила његову просидбу, још увијек у кутији у његовом џепу.

Њихове су сумње порасле након што су на мјесту зарука пронашли разбијене чаше и сломљени звучник, што је упућивало на физички сукоб.

Породица убијене жене такође је рекла полицији да је страдала жена планирала прекинути с Гурсуом и да не би прихватила његову брачну понуду.

Њена породица такође је тврдила да је Демир патила од напада панике и да никада не би добровољно била тако близу ивице литице.

Гурсу је ухапшен након што је породица Демир поднијела пријаву против њега.

Гурсу је глумио вјереника сломљеног срца, рекавши полицији да су се за заруке одлучили на лицу мјеста јер су мислили да би то било романтично, преноси Депо.

- Одабрали смо мјесто како бисмо имали романтичну успомену након просидбе. Попили смо мало алкохола. Све се догодило одједном. Изгубила је равнотежу и пала - рекао је тада Гурсу.

Демир је испрва преживјела тежак пад с висине од 30 метара, али је касније подлегла повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана