Дјевојка истетовирала лик градоначелника, он поручио: "Мало ми је неугодно"

ГС
Дјевојка истетовирала лик градоначелника, он поручио: "Мало ми је неугодно"

БУДИМПЕШТА - Иако је поприлично неуобичајено да се грађани одлуче да истетовирају лик политичара, дјевојка из Будимпеште одлучила се управо на такав потез те је на тијело истетовирала ни мање ни више него лик градоначелника Будимпеште - Гергељ Карачоњ

Дјевојка је одлучила истетовирати лик првог човјека Будимпеште на чланку, а таттоо мајстор је образложио како су се одлучили на ову идеју.

"Заправо смо попили неколико пива и онда смо дошли на ову сјајну идеју да то урадимо. Смртно озбиљно. Размишљали смо ко би могао бити предложен међу политичарима. Карацсонy је добар момак, сладак је и све је тако смијешно", рекао је.

Дјевојка која је истетовирала лик градоначелника Будимпеште рекла је како није пожалила због овог чина.

"Ако касније зажалим, могу то прикрити било чиме", рекла је.

Према ријечима таттоо мајстора, када је видио тетоважу, градоначелнику је било неугодно што је могао видјети своје лице у одразу неког другог.

"Па, мало ми је неугодно. Иначе, дјевојка је била јако коректна и обећао сам јој да ћу учинити све да не пожали због те тетоваже. Иначе, нисам за тетоваже, борим се и са својом дјецом да ублажим њихове жеље у том погледу. Надам се да то неће постати мода", поручио је Карацсонy.

Иако је татоо мајстор понудио градоначелнику Будимпеште да се реваншира тако што ће истетовирати лик дјевојке, он је то одбио.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана