Да ли је пекар из БиХ у Америци убијен због 50 долара?

Г.С.
Foto: Скриншот

АТЛАНТА – Бол и туга у породици убијеног Ервина Фејзића су и даље свјежи, а његови најужи чланови породице не могу да схвате како се то њему десило.

Наиме, његов зет Армин Хоџић у изјави за америчке медије каже да им се јављају пријатељи из цијелог свијета, изјављујући саучешће:

„Звали су ме пријатељи чак из Аустралије, и наравно, из Босне”, каже он, додајући да је бол и даље присутна.

Ервин Фејзић, (37), поријеклом из БиХ убијен је испред породичне пекаре у Лоренсвилу у суботу. Полицији није требало дуго да идентификује и ухапси 38-годишњег Лироја Тејлора, који је већ оптужен за убиство и оружану пљачку, између осталог.

Породица Фејзић каже да је Ервин имао свега 50 долара код себе кад је убијен:

„И, дао му је тај новац. Сарађивао је с њим. Добио је шта је хтио. Зашто га је убио? То је очигледно питање на које нећемо добити одговор”, каже Хоџић. Ово је велики губитак за цијелу заједницу Лоренсвила, гдје Фејзића описују као брижног, дивног супруга и оца који је за собом оставио супругу и дјецу.

„Да вам нешто; никада нисам упознао особу попут њега у мом животу”, каже Хоџић. Он додаје да је једини начин да се ода пошта Ервину јесте да свако у заједници учини неко добро дјело.

„Он је помогао толиким људима, а никада ништа није тражио заузврат”, каже Хоџић.

Он додаје да пекара, која послује од 2007. године, неће још скоро бити поново отворена. Тренутно су покренули акцију прикупљања средстава за Ервинову супругу, јер је он био једини који је издражавао породицу, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана