САД: Члан банде раскомадао достављача хране, дијелове тијела бацио у смеће

ГС
Foto: ЦНН

ХОЛИДЕЈ - Оптужени члан банде МС-13 је ухапшен у граду Холидеј, на Флориди и оптужен за оно што је шериф описао као „ђаволско“ убиство достављача хране чији су остаци пронађени раскомадани у кући осумњиченог прошле седмице.

Тридесетогодишњи Оскар Солис, ухапшен је и привремено оптужен у понедјељак за тешко убиство. Наиме, он се сумњичи да је несретну жртву, прије него што ју је раскомадао, прво опљачкао, преноси ЦНН. 

Истражитељи су открили остатке жртве у врећама за смеће у кући, рекао је шериф округа Паско Крис Ноко на конференцији за новинаре у уторак.

ЦНН није успио утврдити путем онлајн судских списа има ли Солис правног заступника, али шериф је открио да је Солис повезан с МС-13, насилном криминалном бандом с међународним везама у трговини дрогом и људима.

- Возач је био недалеко од властите куће прошле сриједе навече када је својој супрузи послао поруку да обавља посљедњу испоруку и да ће се ускоро вратити кући - рекао је Ноко. Шериф је одбио идентификовати жртву, али ЦНН је сазнао да се ради о 59-годишњем Рандалу Вилијаму Куку.

Жртвин аутомобил су пронашли напуштеног отприлике пола километра од куће осумњиченог. 

Шериф је рекао и како се жртва и убица нису знали отприје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана