Брат и сестра се утопили, за њиховим оцем се још трага

Г.С.
Foto: Икс.цом

ОКОНТО - Локална полиција је добила дојаву о преврнутој једилици у неделју око подне

Двоје дјеце се утопило у језеру Мичиген, након што је потонуо брод у коме су били са оцем за којим се још трага. Како је пренио Дејли Мејл, Бил Салник (32) повео је протеклог викенда кћерку Шарлот (5) и сина Џоша (3) на једрење.

Последњи пут су се јавили око 16 сати поподне у суботу са Зеленог острва. Они су се налазили у броду „My lady blue“ и ишли су ка Оконту, али никад тамо нису стигли, навели су званичници.

Локална полиција је добила дојаву о преврнутој једилици у недељу око подне. Услиједила је велика потрага са воде и из ваздуха, а једрилица је пронађена у понедељак недалеко од острва Чемберс, преноси Телеграф.

 

Спасилачке екипе су убрзо пронашле и тијела малишана Шарлот и Џоша, око два километра јужно од мјеста где је пловило пронађено. Спасиоци се надају да је њихов отац Бил можда још жив имајући у виду температуру воде и ваздуха.

Бил Салник важи за релативно искусног морнара. Он је у мају поставио на друштвеним мрежама видео на коме се види како једри са дјецом. На снимку се види његово двоје деце како весело уживају док он управља чамцем кроз мирну воду.

На друштвеним мрежама пријатељи се опраштају од Била и упужују саучешће његовој мајци Тини.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана