Браћа се заједно шалила, а неколико дана касније су пронађени мртви

ГС
Браћа се заједно шалила, а неколико дана касније су пронађени мртви

Седмогодишњи Максимус и Александер (9) пронађени су поред своје мајке Нађе де Јагер (47) у њиховој кући на Мејфилд Роуду, у југоисточном Лондону.

Де Јагер, за коју се претпоставља да је радила као генерални директор локалне компаније за некретнине, описала је себе на Фејсбуку као “самохрану мајку два прелијепа дјечака, професионалца који воли путовања и фитнес”.

Емотивни петоминутни видео, постављен на Јутјубу само 11 дана прије њихове трагичне смрти, илуструје посебну везу коју су два брата имала док су забављали гледаоце својим смијешним реакцијама док једу киселе слаткише.

Максимус је отворио дирљиви видео рекавши: “Здраво момци, овдје су Макс и Алекс са још једним снимком.” Затим су се слатко мазили једно уз друго и показивали своје играчке пред камером прије него што су кренули у изазов.

Старији брат Максимус је завршио клип ријечима: “Ћао, видимо се у сљедећем видеу!” На жалост, то се није догодило, преноси Блиц.

Полиција је у петак потврдила идентитет три жртве и саопштила да не тражи никог другог у вези са трагедијом.

Комшије сада жале за губитком породице након суморног открића. Како наводе британски медији, мајка је наводно задавила или угушила синове и потом починила самоубиство.

Тијела дјечака су откривена у кући након што је полиција примила позив који је изразио забринутост за добробит породице. Дјечаци су проглашени мртвима на лицу мјеста.

Истражитељи и полиција и даље претражују кућу, а у дворишту и даље стоје разбацане дјечије играчке.

Комшије жале због губитка породице након суморног открића.

– Апсолутно сам шокиран. Прва ствар за коју сам сазнао да се нешто лоше догодило је када се полиција појавила јуче у вријеме ручка. Од тада сам сазнао да су Нађа и њена два сина мртви – рекао је комшија за Дејли мејл.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана