Бизнис инсајдер: Путин каснио два сата на интервју, још једном показао доминацију

Танјуг
Бизнис инсајдер: Путин каснио два сата на интервју, још једном показао доминацију

ВАШИНГТОН - Руски предсједник Владимир Путин каснио је два сата на интервју са америчким новинаром Такером Карлсоном прошле недеље у Москви, чиме се још једном послужио тактиком којом показује доминацију над саговорницима, пише данас Бизнис инсајдер.

Карлсон је у видео снимку објављеном послије интервјуа рекао да је Путин „каснио два сата“ на двочасовни интервју, који је објављен у Кремљу прошле недеље.

Амерички лист наводи да је тај потез бившег водитеља на телевизији Фокс њуз довео до „усијања“ и додаје да је навођење људи да чекају тактика којом се Путин често служи како би показао доминацију над својим гостима, међу којима су и свјетски лидери.

Тако је Путин натјерао бившег предсједника САД Доналда Трампа да чека сат времена, прије самита у Хелсинкију 2018. године.

Каснио је 50 минута и на састанак са папом Фрањом у Ватикану 2015. године, пренио је тада Ројтерс.

Бивша нјемачка канцеларка Ангела Меркел чекала је Путина више од четири часа на приватном ручку 2014. године.

Лондонски Гардијан цитирао је Људмилу Путину, његову бившу супругу, која је говорила да су је његова кашњења на прве „сударе“ доводила до суза.

Она је рекла да никада није каснила, док је Путин увек долазио послије договореног времена.

„Пола сата до сат кашњења је било нормално. Сјећам се, стајала сам у метроу. Првих 15 минута су били океј, па и пола сата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана