Бизарно признање: Кенеди Млађи оставио мртвог медвједа у Централ парку

Танјуг
Бизарно признање: Кенеди Млађи оставио мртвог медвједа у Централ парку

ВАШИНГТОН- Независни кандидат за предсједника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи рекао је да је оставио мртвог медвједа у Централ парку у Њујорку прије деценије и да га је поставио тако да изгледа као да га је ударио бицикл.

Кенеди је то рекао у видео снимку, постављеном на платформи Икс, наводећи да „покушава да предухитри још необјављену причу у Њујоркеру о том инциденту“.

-Једва чекам да видим како ћете ово спиновати - навео је Кенеди.

Он је на свом налогу објавио видео снимак на којем се види како сједи за кухињским столом и разговара са америчком глумицом Розан Бар.

Кенеди је у снимку рекао да се прије деценију возио до долине Хадсон у америчкој држави Њујорк када је жена у комбију испред њега ударила младог медвједа и убила га, а да је он затим ставио тијело медвједа у гепек свог аутомобила како би га одрао и припремио његово месо за јело у својој кући. Он, међутим, каже да је због тога што је морао да иде право на аеродром са касне вечере у Њујорку није желио да остави медвједа у свом возилу.

Пошто је имао стари бицикл у аутомобилу, одлучио је да медвједа остави у Централ парку и да га постави као да га је ударио бицикл. Кенеди се насмијао послије тих својих ријечи, наводећи да је мислио да би то било забавно за онога ко пронађе медвједа.

У октобру 2014. године пронађено је тијело младунца црног медвједа у жбуњу у Централ парку и полиција је покренула истрагу о том случају.

Државни званичници за дивље животиње су касније закључили да је медвједа вјероватно ударило и убило возило.

Кенеди је на снимку рекао да га је Њујоркер питао о том инциденту и да је планирао да направи чланак о томе.

То је најновији бизаран инцидент у Кенедијевој кампањи.

У мају ове године Кенеди је објавио да је приликом љекарске контроле у његовом мозгу пронађен мртав паразит, који је могао да поједе дио његовог можданог ткива.

Такође, он је негирао и да је јео пса након што је пријатељ подијелио фотографију са часописом Ванити Фаир на којој се види како се Кенеди спрема да угризе угљенисану животињу, а Кенеди је рекао да је то била коза.

Према недавној анкети Ројтерса/Ипсоса, Кенеди има подршку осам одсто гласача. Он тек треба да се квалификује за гласање у многим државама САД уочи предсједничких избора 5. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана