Биограф Барака Обаме: Није нормалан, несигуран је као и Трамп

Танјуг
Биограф Барака Обаме: Није нормалан, несигуран је као и Трамп

ВАШИНГТОН - Дејвид Героу, награђивани биограф Барака Обаме, изнио је у интервјуу за Фокс њуз неколико тврдњи о бившем америчком предсједнику - од тога да "није нормалан", до тога да је "несигуран" исто колико и Доналд Трамп.

-Он није нормалан - као да није нормалан политичар или нормално људско биће - рекао је Героу, након што је испричао причу о Обамином адвокату који га је упозорио да не пита ништа о оцу бившег председника.

Додао је да је Обама "створење са друге планете".

Поред тога, биограф је рекао да Обама и даље живи у Вашингтону, иако је релативно млад и више није предсједник.

-Живи у великој вили у Калорами, у Вашингтону. Зар вам није чудно да он, бивши предсједник и релативно млад човјек, живи у центру Вашингтона - упитао је Героу и додао да се у Обаминој кући редовно одржавају састанци на којима учествују високи званичници Бијеле куће, уз припаднике Тајне службе који обезбјеђују објекат.

Он каже да не пише о таквим стварима јер то нису теме које га занимају.

-У Вашингтону има више од хиљаду новинара, а ипак нико не извјештава о Обаминој вили. Макар да нам каже ко долази и одлази - наводи Героу.

Објашњава да су Барак и његова супруга Мишел Обама опсједнути познатим личностима, односно дружењем са њима.

-Обоје су били људи који нису имали жељу за тим све до 2000. године. Не би им пало на памет да буду са Бијонсе и Џеј Зијем или са Ричардом Брансоном - наводи познати биограф.

Додаје да Обамини стари пријатељи нису изненађени што се он претворио у неког другог, "али не могу да објасне зашто се Мишел претворила у неког другог".

Барак Обама је био предсједник САД у два мандата, од 2009. до 2017. године.

Прије тога је, од 2005. до 2008. године, био сенатор америчке савезне државе Илиноис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана