Бајден: Раскрварио сам нос насилнику из комшилука

Tanjug
Foto: Arhiva

ВАШИНГТОН- Амерички предсједник Џозеф Бајден испричао је данас како је једном приликом, када је био мали, раскрварио нос насилнику из комшилука.

Он је у подкасту “Он Пурпос”, који се бави темама везаним за ментално здравље, рекао да га је једном напао насилник из краја, након чега му је мајка савјетовала: “Џои, иди напоље. Сачекај, док ти не приђе, и чим то уради - удари га право у нос. Даћу ти 50 центи”.
На његово питање због чега треба то да уради, мајка му је рекла да неће моћи поново да хода улицом уколико то не буде урадио. “Био сам насмрт уплашен. Пришао сам му и ударио га у нос. Он је крварио, а онда је побјегао”, рекао је Бајден, преноси Ројтерс.
 

Он је у подкасту такође рекао да има седморо унучади, након што је у петак први пут јавно признао своје седмо унуче у изјави за магазин “Пипл”.

Ријеч је о четворогодишњој дјевојчици која је кћерка његовог сина Хантера. Током разговора, открио је да мало гледа телевизију, али да стално гледа филмове у биоскопу у Белој кући, додавши да му је тренутно први на листи филмова које тек треба да одгледа - “Опенхајмер” који се бави развојем атомских бомби које су САД бациле на Јапан у Другом свјетском рату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана