Бајден о фотографији ухапшеног Трампа: Згодан момак

Танјуг
Бајден о фотографији ухапшеног Трампа: Згодан момак

ВАШИНГТОН - Амерички предсjедник Џо Бајден засмијао се на молбу новинара да прокоментарише фотографију свог претходника Доналда Трампа снимљну приликом хапшења у држави Џорџија, рекавши да је Трамп "згодан момак"

Бајден, који је на одмору на језеру Тахо, закикотао се када га је новинар упитао да ли је већ видио фотографију, преноси АБЦ Њуз.

-Видио сам то на телевизији  - одговорио је амерички предсједник.

На питање шта мисли, Бајден је одговорио: "Згодан момак. Диван момак."

Бивши предсједник САД Доналд Трамп предао се у четвртак надлежнима у затвору у Џорџији, гдје је приведен и заведен у полицијску евиденцију по оптужници да је планирао да "прекроји“ вољу бирача у тој савезној држави на предсједничким изборима 2020, на којима је изгубио од актуелног предсједника Џоа Бајдена.

Трамп, који је заведен као затвореник број П01135809, је послије 20 минута проведених у затвору пуштен на слободу уз кауцију, а током процедуре ушао је у историју као први бивши амерички предсједник који се нашао на полицијској фотографији.

Власти Џорџије објавиле су фотографију на којој Трамп, без осмијеха на лицу, гледа у камеру, набраног чела и стиснуте вилице.

Трамп је након тога објавио фотографију на свом налогу на платформи Икс (Твитер), као и на својој друштвеној мрежи Truth Social.

Трамп је такође поставио фотографију на веб страницу своје предсједничке кампање уз позив за донације, тврдећи да је „ухапшен иако није починио никакав злочин“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана