Аустралијски посланик ухваћен како лежи на плочнику и псује ВИДЕО

Г.С.
Аустралијски посланик ухваћен како лежи на плочнику и псује ВИДЕО

КАНБЕРА - Аустралијски посланик и бивши замјеник премијера те земље Барнаби Џојс огласио се након што је објављен снимак на којем лежи на плочнику у Канбери и псује.

Истовремено, расте притисак на Националну странку Аустралије да санкционише свог члана.

Гардијан Аустралија тврди да Џојс није присуствовао страначком састанку на којем се расправљало о инциденту. Очекује се да ће шеф странке Дејвид Литлпрауд обавити разговор са Џојсом током данашњег дана.

У петак је Дејли Мејл Аустралија објавио снимак на којем Џој лежи лицем према горе на плочнику, док су му ноге на жардињери за цвијеће, те телефонира и изговара вулгарности. Џојс је за мрежу Севен признао да је “направио велику грешку” мијешајући алкохол с лијеком на рецепт који је узимао”.

“Пијем лијекове на рецепт и кажу вам да се одређене ствари могу догодити ако пијете, и 100% су у праву. Не тражим саосјећање и не тражим изговор. Остаћу при томе. Сјео сам на жардињеру, пао сам и снимљен сам”, истакао је, преноси Индекс.хр.

Премијер Ентони Албанезе је у петак рекао да се посланик Џојс налази у “очито тешким околностима”. У недјељу је затражио објашњење догађаја.

“Мислим да ће се људи такође питати каква би била реакција да се министар из моје владе тако понаша? Мислим да једноставно треба објашњење онога што се догодило”, поручио је премијер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана