Амерички тужиоци дошли до језивих сазнања: У подруму куће нестале Београђанке пронађен крвав нож

Танјуг
Амерички тужиоци дошли до језивих сазнања: У подруму куће нестале Београђанке пронађен крвав нож

БОСТОН - У подруму куће нестале Београђанке Ане Волш (39) пронађени су крв и крвави нож, саопштила је канцеларија тужиоца у Норфолку.

Како су навели, њен супруг, Брајан Волш (46) је само дан након што је Ана нестала купио средства за чишћење вриједна 450 долара, као и најлон, кофу и љепљиву траку, преноси НБЦ Бостон.

Власти су раније саопштиле да је Брајан ухапшен.

Хапшење је услиједило дан након што је полиција саопштила да обуставља дводневну претрагу терена, коју су вршили у сарадњи са државном полицијом у шумовитом подручју у близини њихове куће, извијестио је Ен-Би-Си Бостон.

Ана Волш поријеклом из Београда, мајка је троје дјеце, а њен су нестанак прошле недјеље пријавили муж и послодавац, три дана након што је наводно посљедњи пут виђена.

Околности нестанка Ане Волш су нејасне. Полиција је навела да је она наводно посљедњи пут виђена у својој кући 1. јануара, прије него што је требало да оде до бостонског аеродрома Логан како би се укрцала на авион за Вашингтон, гдје ради као менаџер у агенцији за некретнине.

Полиција није прецизирала ко је посљедњи пут видео Ану Волш, наводећи да је то био „члан породице".

Такође је наведено да је њен муж спавао у вријеме када је она наводно изашла из куће око четири ујутру.

Полиција, међутим, вјерује да је њен супруг Брајан Волш довео полицијске истражитеље у заблуду и задржан је уз кауцију од 500.000 долара, саопштила је канцеларија тужиоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана