Амерички новинар долази у Москву, жели Путина (FOTO)

GS
Foto: Telegram

Амерички новинар Такер Карлсон допутовао је у Москву и у медијима се спекулише да је циљ његове посјете могући интервју са руским лидером Владимиром Путином.

Медијска кућа "РТ" наводи да је, на основу фотографија објављених на друштвеним мрежама, бивши водитељ "Фокс њуза" био у "Бољшој театру", на балетској представи "Спартак".

Познати конзервативни водитељ Карлсон Такер је наводно стигао на аеродром "Внуково" у четвртак, 1. фебруара, авионом из Истанбула.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков, одговарајући на питања новинара у септембру, није одбацио могућност да ће Карлсон интервјуисати Путина.

Међутим, Песков је тада објаснио да ће руски лидер сачекати разговоре са било којим америчким новинаром док становништво САД више не буде тако "заглупљено пропагандом мржње према Русији", преноси Б92.

 

American propagandist Tucker Carlson has been spotted in Moscow, Russian media reports

Images appeared in social networks. It is reported that Carlson visited the ballet "Spartacus" at the Bolshoi Theater. On his official pages there is no information about the trip to Russia. pic.twitter.com/Qcf9h6Vw7u

— NEXTA (@nexta_tv) February 4, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана