Зоран Марјановић пред судом: Дошли сте да видите шта сам обукао

ГС
Зоран Марјановић пред судом: Дошли сте да видите шта сам обукао

У Вишем суду у Београду данас је почело суђење Зорану Марјановићу, оптуженом да је 2. априла 2016. године убио своју супругу, пјевачицу Јелену Марјановић.

- Животом и слободом гарантујем да сам говорио истину. Ја сам своју одбрану изнео више десетина пута. Све што сам изрекао је истина, остајем при свему. По савету адвоката не бих одговарао на питања. Све што имам рекао сам више пута - изјавио је данас у Вишем суду у Београду Зоран Марјановић.

Он је током кратког излагања, пошто га је судија Ивана Рамић позвала да изнесе одбрану, додао и да осим онога што је рекао, не жели ниста више да каже, нити да одговара на питања тужиоца, судије нити адвоката.

Судија: То је ваше право, али имам неколико питања, ако желите одговорите, ако не реците да не желите.

Одмах је реаговао Марјановићев бранилав Вељко Делибашић.

- Он неће одговарати ни на једно питање, не због тога што није у његовом интересу, већ због тога што је већ одговорио на преко 250 питања - рекао је Делибашић и на питање тужиоца да ли ће се до краја поступка бранити ћутањем, додао да се Марјановић не брни ћутањем већ да је '"током претходног суђења изнео детаљну одбрану".

Питања која је судија поставила Марјановићу, а на која је одбио да одговори, гласила су "да ли може да определи време када је са супругом и ћерком дошао на насип", "колико је времена прошло од када је Јелена почела да трчи до момента када је приметио да је нема", "да ли сте се одмах забринули", " гдје су му се отац и брат налазили када их је позвао када је схватио да му нема супруге", као и "да ли сте се одмах забринули".

Како Марјановић данас није желио да поново изнесе одбрану, судија је констатовала да ће се извршити увид у ону коју је изнио на претходном суђењу, а у којој је негирао да је убио супругу 2. априла 2016.

Наставак суђења је заказан за 19. април, када би као сведоци требало да буду саслушани, Марјановићев брат Милош, снаја Милица, његов син Урош као и полицајац Борис Пуцић.

Марјановић данас пред судом износи одбрану. Он је дошао обучен у белу кошуљу, сако и панталоне на пруге.

Такође, негодовао је због броја окупљених фото-репортера док је чекао суђење.

- Ваљда треба стручњаци после да процене шта сам обукао и да ли имам нову тетоважу - коментарисао је Марјановић испред суднице.

Подсјетимо, Марјановић од првог дана тврди да није крив и да му је ћерка најјачи алиби да се кобног дана није одвајао од ње нити силазио са насипа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана