Зоран Марјановић након пуштања из притвора: Не бих животињу могао да убијем, а камоли жену

Г.С.
Зоран Марјановић након пуштања из притвора: Не бих животињу могао да убијем, а камоли жену

БЕОГРАД - Зорану Марјановићу осуђеном за убиство супруге Јелене Марјановић у Борчи (Србија) укинут је притвор и првостепена пресуда.

Зоран је у изјави за Информер истакао да се нада да ће правда побиједити.

- Мало сам искрено затечен, позитивно што се каже. Надам се да ће правда да засија. Седам година, заиста ја нисам човјек који би могао, не другог човјека, него животињу не би могао да убијем. Надам се да ће правда да побиједи - истакао је Марјановић.

Како је рекао, једва чека да види кћерку Јану.

- Кћерку једва чекам да видим. Она је долазила код мене у посјете. Тешко је и њој било да гледа оца иза решетака. Урадит ћемо један велики интервју, само да ја мало дођем себи.

 Подсјетимо, апелациони суд у Београду, након одржане сједнице вијећа, данас је донио рјешење којим је окривљеном Зорану Марјановићу укинут притвор и одређено је да се исти одмах пусти на слободу.

- Полазећи од тога да притвор представља најстрожу мјеру за обезбјеђење присуства окривљеног и несметано вођење кривичног поступка, те да је обавеза суда да трајање притвора сведе на најкраће неопходно вријеме и да у току цијелог поступка притвор укине чим престану разлози због којих је одређен, Апелациони суд је имајући у виду да се критични догађај десио 2. априла 2016. године, дакле прије више од седам година, те да је у односу на критични догађај окривљени лишен слободе тек 15. септембра 2017. године и да се у притвору налазио до 12. јула 2018. године када му је исти укинут - наводи се у одлуци Апелационог суда да Марјановићу укине притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана