Жена се породила у купатилу, беба упала у WC шољу

ГС
Жена се породила у купатилу, беба упала у WC шољу

МАЈДАНПЕК - Жена Н.Ћ. (41) из Мајданпека, која је носила близанце, изгубила је једну бебу пријевременим порођајем који је наступио у 36. недјељи у кући.

Како пишу медији у Србији, мајка која није осјетила ништа типично што би указивало на порођај, отишла до тоалета када је порођај већ кренуо.

Беба је испала у WC шољу, док је друга на срећу спасена доласком екипе Хитне медицинске помоћи Дома здравља у Мајданпеку.

Беба је транспортована за Београд, а према првим информацијама, у стабилном је стању, пише Телеграф.

– Екипа Хитне помоћи Дома здравља одмах је кренула на терен по позиву јер је порођај наступио прије времена. Како је мајка навела у тренутку ништа није указивало на порођај за који је било рано јер је за дан два требао да оде на контролу код гинеколога који је водио трудноћу. Будући да се ради о близанцима дјевојчица је нажалост мртворођена, и у тренутку порођаја излетјела је у WЦ шољу – истакли су из Дома здравља Мајданпек.

Након двадесетак минута на сву срећу на свијет је дошао здрав дјечак.

-Наложена је обдукција како би се утврдило да је дјевојчица мртворођена. Поступком по процедури наложена је обдукција настрадалог дјетета чијим ће званичним извјештајем са резултатима требало би бити потврђено да је беба мртворођена, што је у надлежности Тужилаштва у Неготину – кажу у Дому здравља Мајданпек.

Н.Ћ. из Мајданпека, налази се на кућном опоравку и ова породица има још двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана