Жена са ножем упада у куће, пријети, виче и ломи све

Г.С.
Foto: Илустрација

БЕОГРАД - Већ данима непријатни инциденти нижу се на Ади Циганлији.

Млађа жена, како сазнаје Телеграф, мјештанима овог насеља упада у куће, ломи инвентар, виче на њих, а са собом носи и повелики нож. Младић који живи на Ади испричао је своје искуство када ју је затекао у својој кући након чега је кренула расправа, а онда је извадила нож и почела да ломи.

Младић који је доживео овај непријатни сусрет је, у вечерњим часовима када се враћао кући, примјетио да је брава на улазним вратима искривљена, а сутрадан га је пробудила лупњава. Није ни слутио шта ће се догодити.

„Пре две ноћи, када сам дошао кући, затекао сам отворен прозор и приметио да је брава искривљена и има трагове удараца. Нисмо хтели никакву галаму да дижемо. Међутим, сутрадан (6. јула) негде око 12 часова, пробудило ме је лупање. Отворио сам врата да видим ко је. Затекао сам црвенокосу жену, деловало ми је да је у алкохолисаном стању. Почела да урла како је то њена кућа, да се она у мојој кући родила. Пробао сам да јој објасним да овде живим целог свог живота и да је погрешила. Покушавао сам да смирим ситуацију, међутим, она је у том тренутку извадила нож и разбила ми прозор на кући“, прича младић о стравичном инциденту.

Причала је неповезане ствари, додаје младић, и тражила неке момке.

„Затворио сам врата брзо и сачекао да стигну моји родитељи који су били на путу до куће. Док су дошли, после отприлике десет минута, црвенокоса жена је ишла око куће и драла се и даље. Причала је неке неповезане ствари, како тражи своје момке и навела три различита имена“, додаје.

Полицију су обавијестили о догађају, истиче младић, али је жена за то вријеме побјегла. Њено кретање, додаје, примјетили су људи и у Жељезнику где су је видели како улицом млати ножем.

„Полиција је узела изјаве од нас и отишла. Након тога сам сазнао да је пре неколико дана ходала улицом у Железнику и млатарала ножем“, открива младић.

Младић који се осмелио да исприча трауматично искуство са женом која хара Адом са ножем, није желио да открива свој идентитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана