Завршене консултације, извјесно пооштравање мјера у Србији

Танјуг
Завршене консултације, извјесно пооштравање мјера у Србији

БЕОГРАД - Консултације медицинског дијела Кризног штаба и представника Владе Србије завршене су данас након више од сат и по, а како сазнаје "Блиц", извјесно је да ће бити пооштрене мјере за спречавање ширења вируса корона које ће се односити на наредне дане.

Према првим информацијама, тачна ограничења, као и на шта ће се конкретно она односити, биће позната сутра, преноси "Блиц".

Чланови медицинског дела Кризног штаба и представници Владе Србије састали су се данас у 15.30 да би донијели одлуку о новим мјерама.

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић раније данас је рекла да ће се састати с медицинским дијелом Кризног штаба и истакла да ће мјере против вируса корона морати да буду пооштрене.

- Сигурно ћемо морати да пооштримо мјере, али видјећемо шта је могуће да урадимо и шта је најпаметније да урадимо  рекла је Брнабић у лазаревачком селу Јунковац, одговарајући на питања новинара хоће ли бити пооштравања мјера.

Премијерка је навела да медицински дио Кризног штаба инсистира на томе да се пооштре мјере.

Јуче и данас у Србији је, према посљедњој одлуци Кризног штаба за борбу против вируса све затворено осим продавница са прехрамбеним производима, апотека и бензинских пумпи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана