Завршена реконструкција Београђанке

Танјуг
Foto: Фејсбук/Горан Весић

БЕОГРАД- Реконструкција Београђанке завршена је ових дана, а зграда ће бити усељена до марта када ће бити отворена, рекао је замјеник градоначелника Горан Весић.

Истакао је да је Београђанка поново најмодернија пословна зграда и понос главног града, као што је била 1974. године када је саграђена, те додао да са својих 101 метром и 23 спрата више није највиша зграда у Београду, али да доминира овим дијелом града.

"Пре само неколико година када смо продали ову зграду која је пропадала и која се претворила у објекат за смештај удружења грађана која нису ништа плаћала вођена је кампања како ће зграда бити срушена и како ће бити претворена у хотел. Ти који су тада лагали, данас ћуте", написао је Весић на Фејсбук профилу.

Весић је навео да њему то није важно, осим да је Београђанка обновљена и да је, како је додао, имао храбрости да уђе у тај пројекат.

"У томе је разлика између мене и полуписмених политичара којима радни век прође, а да не ураде ништа. Разлика између рада и нерада. Београђанка је уређена. Да обавестим критичаре да ће брзо поцети реконструкција зграде Беобанке на Зеленом венцу као и да ће брзо видети скеле на згради БИГЗ-а, па ви слободно нападајте", додао је Весић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана