Невјероватан лет српских олимпијаца: Захваљујући њима спортисти сигурно стигли кући на дочек

Г.С.
Foto: Air Serbia

БЕОГРАД - Редовни лет Air Serbia из Париза до Београда био је све само не уобичајен: путници су били окићени олимпијским медаљама, током лета се славило, честитало и веселило, наравно била је и (бар једна) торта, док су авионом управљале две даме: капетан Весна Бућан Алексић и први официр Дина Лаловић!

Да се одмах разумJемо - најмање необичан, чак и сасвим обичан елемент ове приче су две пилоткиње, али је њихово присуство, барем по субјективној процјени, допринијело и визуелном утиску овог, слободно можемо рећи, историјског лета за српски спорт.

Дјелић атмосфере током лета, подијелила је Аир Сербиа на друштвеним мрежама. Виде се златни ватерполисти, златна Зорана Аруновић, сребрни Александра Перишић и Давор Микец… много осмјеха, честитања, торта са олимпијским круговима и натписом „Честитамо” само су неки од кадрова.

По слијетању, заједнички снимак и са летачком посадом авиона - јер из разумљивих разлога током лета то није баш могуће направити, неко мора да буде и у кокпиту. На снимку, уз српске олимпијце, две шармантне младе даме у униформама Air Serbia, једна са четири црте на еполетама, а друга са две, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана