Вулин: Вучић доказао да о економији зна све, а Милановић да о Србима не зна ништа

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД - Министар Александар Вулин оцијенио је данас да је предсjедник Србије Александар Вучић доказао да о економији зна све, баш као што је хрватски предсједник Зоран Милановић изјавама доказао да о Србима не зна ништа.

"Нема пречег посла од обједињавања Срба и нема важнијег посла од очувања српског идентитета. Застава, језик, писмо су обележја српског народа и са поносом их чувамо да би сачували нас", одговорио је министар унутрашњих послова Александар Вулин хрватском предсједнику који је позив предсједника Вучића Србима у региону да истицањем српских застава обиљеже Дан српског јединства, прокоментарисао ријечима да "беспослен поп и јариће крсти" као и да не вјерује да власт у Србији нема важнија посла, као што је економски развој.

Вулин наглашава да би Милановић морао да има пречег посла од вријеђања националних осјећања и симбола Срба и покушаја да се Срби уплаше и спријече да покажу своју националну припадност у Хрватској.

"Могао би Милановић да нађе времена и провери како усташки злочинци добијају улице у Хрватској или како у многим српским селима нема ни пута ни струје, а посебно да објасни зашто је Главашу, осуђеном ратном злочинцу доделио чинове и ордење", рекао је Вулин.

"Вучић је доказао да о економији зна све, баш као што је Милановић доказао да о Србима не зна ништа", поручио је министар Вулин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана