Вулин: Послат захтјев да се Миодраг Дака Давидовић јави у СБПОК

Срна
Foto: Танјуг / архивска фотографија

БЕОГРАД - МУП Србије послао је званичан захтјев да се Миодраг Дака Давидовић, због тврдњи да је предсједник Србије Александар Вучић наручио атентат на њега, јави у надлежну службу у Београду и да се изјасни о свим сазнањима које има, рекао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

Вулин је рекао да је послат захтјев да се бизнисмен и лидер Народног покрета у Црној Гори Дака Давидовић јави у Службу за борбу против организованог криминала у Србији.

"Уколико то не уради, Србија ће тражити његово изручење", рекао је Вулин на сједници Скупштине Београда, на којој се расправља о теми "Безбједност грађана и њихова имовинска сигурност у Београду", пренијели су београдски медији.

Лидер Народног покрета у Црној Гори и бизнисмен Миодраг Дака Давидовић изјавио је недавно да иза покушаја атентата на њега и владике будимљанско-никшићког Јоаникија, који се догодио у децембру 2019. године у Београду, стоји предсједник Србије Александар Вучић.

Вучић је поводом оптужби Миодрага Даке Давидовића раније рекао да је то глупо и бесмислено, али да су то страшне ријечи и да је то рекао да би помогао Милу Ђукановићу.

Епископ Јоаникије је негирао Давидовићеву изјаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана