Вулин обишао повријеђене полицајце: Часно и професионално обавили посао

Срна
Вулин обишао повријеђене полицајце: Часно и професионално обавили посао

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србија Александар Вулин обишао је вечерас у Ургентном центру повријеђене припаднике полиције који су током чувања јавног реда и мира у Београду задобили повреде.

Вулин је навео да је 13 припадника полиције повријеђено током данашњег дана, док је оштећено пет полицијских возила, изразившио захвалност свим припадницима МУП-а, који су часно, ефикасно и професионално обављали свој посао, саопштено је из МУП-а Србије.

-Захваљујем се свим припадницима полиције зато што су заштитили грађане Београда и њихове госте. Српски полицајци показали су да се не плаше хулигана, баш као што се не плаше ни притисака - рекао је Вулин.

Он је истакао да су српски полицајци још једном, баш као и много пута до сада, показали да својим радом и пожртвованошћу заслужују сваку похвалу и поштовање друштва.

-Свим повређеним полицајцима желим брз опоравак. Будите уверени да држава Србија на челу са председником Александром Вучићем високо цени ваш труд и пожртвованост - рекао је Вулин.

У пратњи Вулина у обиласку повријеђених полицајаца у Ургентном центру били су министар здравља Србије Златибор Лончар, начелник Управе полиције Дејан Бојовић и командант Интервентне јединице 92 Душан Нинковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана