Вулин: Не занимају ме сукоби бошњачких и хрватских политичар

Танјуг
Вулин: Не занимају ме сукоби бошњачких и хрватских политичар

БЕОГРАД - Како сам постао предмет расправе Комшића и Грлић Радмана не знам, али знам да ме сукоби између бошњачко-хрватских политичара ни мало не занимају, поручио је данас министар унутрашњих послова Србије и предсједник Покрета социјалиста Александар Вулин.

"Хрватска ми је пре више година забранила улаз након што сам желео да дођем на јасеновачко стратише, изгледа их је повредило не то што сам хтео да дођем у Јасеновац, већ зато што сам хтео из Јасеновца да се вратим", навео је Вулин, саопштава Покрет социјалиста.

Оцијенио је да "они који улице у Хрватској називају по Будаку и Степинцу не воле када Срби мисле и говоре, и не воле да их се подсећа на викара усташке војске Алојзија Степинца као и на некажњене злочине у Олуји".

"Нисам тражио да будем део расправе Комшић - Радман Грлић, али када ме већ уплићете у ваше бошњачко-хрватске сукобе да вам и одговорим...", изјавио је министар унутрашњих послова и предсједник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући Жељку Комшићу који је хрватског министра Грлић Радмана назвао "хрватским Вулином".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана