Вулин: Настављамо потрагу за Матејем Перишом

Танјуг
Вулин: Настављамо потрагу за Матејем Перишом

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је јутрос да се потрага за несталим Сплићанином Матејем Перишом наставља, да се све обале истражују и да никоме осим Матејеве породице није као МУП-у важно да дође до информације о њему.

-Припадници МУП-а искрено и упорно раде на овоме, волели бисмо да га нађемо живог и здравог. И данас претражујемо Саву, делове Дунавског акваторијума, укључили смо сонаре, термовизију, рониоце - рекао је он гостујући на ТВ Пинк.

Истакао је да потрага није прекидана ни за Нову годину, ни за Божић и да ће бити настављена, јер је сваки секунд важан, као и да се провјеравају све информације које о овом случају стижу до МУП-а.

Захвалио је Матејевом оцу Ненаду који је, како је рекао, веома коректан и који је упркос ситуацији у којој се налази успио да сачува присебност и цијени рад припадника Министарства унутрашњих послова Србије.

-Јуче сам разговарао са њим и члановима високе делегације хрватског Министарства унутрашњих послова који су дошли да се упознају са случајем - рекао је Вулин и додао да се нада да су припадници хрватског МУП-а задовољни истрагом која се спроводи у Србији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана