Вулин: Нафтна постројења под посебном пажњом полиције

Срна
Вулин: Нафтна постројења под посебном пажњом полиције

БЕОГРАД - Нафтна постројења у Србији су под посебном пажњом полиције, као и очување њиховог високог нивоа безбједности, рекао је данас министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин на састанку у Београду са руководиоцима компаније Нафтне индустрије Србије /НИС/.

Вулин је навео да се против Србије води специјални рат, те да због лажних дојава о бомбама, контрадиверзиони тимови Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије обављају превентивне прегледе и у објектима НИС-а да не би престајала са радом.

Он је истакао да је један од приоритета Србије и предсједника Александра Вучића безбједно и стабилно снабдијевање становништва не само основним животним намирницама, већ и гасом, нафтом и електричном енергијом, саопштено је из МУП-а Србије.

На састанку је истакнута врло добра сарадња МУП-а са представницима компаније НИС, посебно у протеклих годину и по дана.

Генерални директор компаније НИС Кирил Тјурдењев похвалио је рад припадника МУП-а, Јединице за безбједност на ријекама, која је основана по ВБулиновој наредби, и њихову борбу на сузбијању и спречавању кријумчарења акцизне робе на ријекама, прије свега нафте и нафтних деривата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана