Вулин: Лажи и напади фон Крамонове

Srna

БЕОГРАД - Ако се икада грађани Србије буду изјашњавали на референдуму о чланству у ЕУ један од озбиљнијих аргумената против ЕУ биће лажи и напади извјестиоца за Косово у Европском парламенту Виоле фон Крамон Таубадел, изјавио је данас министар одбране Србије Александар Вулин.

 

 


"Јавно се борити за независно Косово под влашћу нарко дилера, а говорити да Србија није демократска држава, није само лаж, то је доказ да се о Србији мисли као о плену, а да би у ЕУ парламенту о њој желели да одлучују шиптарски лобисти“, рекао је Вулин, коментаришући изјаву Фон Крамонове да се демократија у Србији погоршава.

Вулин је навео да је у Приштини за предвођење НАТО агресије на Србију /бивши амерички предсједник Бил/ Клинтон добио споменик, да је Вилоа фон Крамон Таубадел "за толике лажи о Србији" заслужила бар улицу, а да од Срба "заслужује само презир и жаљење".

Фон Крамонова, која је и извјестилац "из сјенке“ за Србију групе Зелених у Европском парламенту изјавила је у интервјуу за Јуропијен вестерн Балканс, који је објављен данас, да се демократија у Србији погоршава и да је предсједник Србије Александар Вучић тај који мора да покаже посвећеност.

Она је оцијенила да Европска народна партија /ЕПП/ "гледа кроз прсте“ Вучићу и да треба убједити ЕПП да је њихов понашање штетно по сопствени кредибилитет и кредибилитет ЕУ, као и да Вучића треба суочити са тешким питањима. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана