Вулин: Кларк прво да затражи опроштај од Срба, па онда да се бави Балканом

Срна
Вулин: Кларк прво да затражи опроштај од Срба, па онда да се бави Балканом

БЕОГРАД- Весли Кларк (који је командовао НАТО бомбардовањем Србије) морао би да затражи опроштај од породица побијене српске дјеце и свих чије је животе промијенио својим злочинима прије него што почне да говори о насиљу на Балкану, истакао је потпредсједник Владе Србије Александар Вулин.

-Знам да Кларк мисли да је 1999. године пропустио прилику да бомбардовањем заувек уништи Србију док је била слаба, али другу прилику неће добити - истакао је Вулин након изјаве бившег врховног команданта НАТО за Европу у којој је изнио оптиужбе на рачун Србије и предсједника Александра Вучића.

На Кларкову тврдњу да је Вучић "источни играч", Вулин је нагласио да ће Вучић и на почетку и на крају урадити само оно што од њега траже Срби, а српски народ је тражио и добио мир, али и слободу.

Амерички генерал у пензији Весли Кларк изјавио је за Си-Ен-Ен да НАТО мора учинити више за Украјину, а да је примјер за то управо Косово, које је данас, 25 година након интервенције Алијансе "слободна и демократска земља".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана