Вучићу пријетио брачни пар

Танјуг
Вучићу пријетио брачни пар

Брачни пар из Врњачке Бање осумњичен је за пријетње предсједнику Србије Александру Вучићу.

Припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су И.Т. из Врњачке Бање и његову супругу Т.Т. запослену у тој локалној самоуправи као осумњичене за пријетње предсједнику Републике Александру Вучићу и припадницима полиције, и за неосноване оптужбе на рачун МУП-а, саопштено је вечерас из Министарства унутрашњих послова.

Поред пријетњи предсједнику Републике, И.Т. и његова супруга Т.Т. сумњиче се да су њен профил на друштвеној мрежи искористили за објаву видео снимка, за који наводе да је у питању отимање дјетета од мајке мимо његове воље и то од стране српске полиције, наводе из МУП-а.

Поводом наведеног снимка Министарство унутрашњих послова истиче да снимак није настао у Србији, да је преузет са страних профила на друштвеним мрежама и да је у питању још један у низу напада и пријетњи предсједнику Републике и покушај злоупотребе и рушења угледа Министарства унутрашњих послова. 

Наиме, иницијални снимак је настао прошле године и приказује поступак одузимања дјеце у Литванији, наводи се у саопштењу МУП-а. 

Осумњичени И.Т. од раније је познат полицији као лице из криминогене средине, против кога су поднијете кривичне пријаве због сумњи да је починио више кривичних дјела међу којима је и убиство у покушају. 

Против осумњичених полиција ће, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, поднијети одговарајуће пријаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана