Вучић: Велики ударац за мафију

Танјуг
Вучић: Велики ударац за мафију

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић похвалио је данас акцију српског Министарства унутрашњих послова (МУП) и Безбједносно-информативне агенције (БИА) у којој је ухапшена организована криминална група осумњичена за више тешких кривичних дјела.

Након сједнице Владе Србије, Вучић је рекао да је то наставак онога што је раније најављено - одлучна борба државе против мафије и организованог криминала.

- Одлична сарадња МУП и БИА довела је до добрих резултата, довела је до тога да људима у целој Србији можемо да обезбедимо већу сигурност - рекао је Вучић.

Истиче да је то био тежак, важан и озбиљан наставак одговорне борбе против мафије и свих оних који су, како је рекао Вучић, мислили да су јачи од државе, јер су чак били повезани и са онима у државном систему.

- Ово је велики ударац за мафију и организовани криминал - поручио је Вучић.

Похвалио је све који су учествовали у тој акцији и истакао да то за њих није био нимало једноставан задатак, јер су "на коцку" ставили и своју безбједност и безбједност својих породица за сигурност грађана Србије.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин саопштио је раније данас да је ухапшено 17 припадника организоване криминалне групе, коју су предводили Вељко Беливук звани Веља Невоља и Марко Миљковић, а чији се чланови сумњиче за убиства, изнуде, отмице и диловање дрогом.

Вулин је навео да су чланови ове групе убијали, мучили, отимали и вршили најстрашнија кривична дјела "о којима је тешко причати".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана