Вучић: Вакцинација грађана земаља региона није политички употребљена

Срна
Вучић: Вакцинација грађана земаља региона није политички употребљена

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да су у Србији сви поносни што су могли да помогну грађанима из земаља региона да се вакцинишу и да то нико није покушао да политички употријеби.

Вучић вјерује да ће људи у Црној Гори, Сјеверној Македонији, БиХ и Албанији осјетити да регион заједно може напријед много брже и више.

“У Београду и Србији смо сви поносни што можемо неком ситницом да помогнемо и нико то није покушао да политички употреби. Ако смо било коме успели да сачувамо живот, то је велика ствар”, рекао је Вучић вечерас за ТВ “Хепи”.

Он је истакао да је задовољан што у Србији не дијеле људе по вјери и земљи у којој живе, него да ли може да им се помогне.

“То је за нас важан сигнал да регион може напред, да заједно можемо да напредујемо. То је само показало да су наше заједничке могућности много веће”, рекао је Вучић.

Он каже да су људи у Србији увијек себе потцјењивали и говорили да су други бољи.

“Данас када постајемо први, други, трећи у Европи у многим областима, глада се са неком врстом зазора, људи не верују. Срећан сам што се то мења”, рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана