Вучић: Саобраћајница Шабац-Лозница спас за Јадар, Мачву и Подриње

Срна
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је у Мачванском Прњавору да ће брза саобраћајница Шабац–Лозница, која је дио пројекта Рума-Шабац-Лозница, омогућити довођење нових инвеститора, олакшати живот и значајно повећати стандард грађана у Јадру, Мачви и Подрињу.

За њих ће ово бити спас јер ће и они који раде у Прњавору моћи да раде у Новом Саду. Ја сам сигуран да су људи који живе овде захвални држави. Ми смо то успели захваљујући њима и снази да изгурамо велике реформе", рекао је Вучић на обиљежавању почетка изградње брзе саобраћајнице Шабац-Лозница, која је дио пројекта Рума-Шабац-Лозница. Вучић је навео да ће ова саобраћајница, дуга укупно 78 километара, бити завршена до септембра 2024. године, те истакао да су "путеви српски сан". "Док други сањају рушење, Србија гради стабилну државу", поручио је Вучић.

Предсједник Србије захвалио је азербејџанској компанији "Азвирт", која је извођач радова, као и држави Азербејџан за пријатељство. Амбасадор Азербејџана у Београду Камил Хасијев оцијенио је да се односи двије земље успјешно развијају и да су достигли ниво стратешког партнерства, а да постоји међусобна принципијелна подршка суверенитету и интегритету.

Он је честитао Србији сутрашњи Дан државности уз увјерење да ће стратешко партнерство бити настављено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана