Вучић: Само ми Хрватска није честитала на победи

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ВРБАС- Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да је примио честитке за побједу на изборима у Србији од свих земаља у региону које су чланице Европске уније, осим од Хрватске.

"Што се тиче честитки, од свих из окружења који су у Европској унији, сем из Хрватске, добио сам честитке. Од свих. Без изузетка. А од ових нисам никад добио честитку. За њих је увек тужан дан кад су избори у Србији, зато што знају да ће њихови да изгубе", изјавио је Вучић у Врбасу, током посете завршним радовима на тамошњем вијадукту, делу брзе пруге од Београда до Будимпеште.

Одговарајући на питање медија о коментарима из Берлина о изборима у Србији, Вучић је рекао да државни органи састављају важно писмено саопштење о упливу једне важне земље и мијешању једне важне земље у изборни процес у Србији на до сада најбруталнији начин.

"Верујем да ће за десетак дана до Нове године негде бити то завршено и онда ћемо то пред православни Божић моћи да упутимо целом свету да види како се врши таква врста мешања у процесу који би требало да суверено припада једној независној земљи", истакао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана