Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији

Танјуг
Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас да се није уплашио насилника и да ће увијек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи.

-Ја сам тај који је био на тераси, који је био у Председништву, на свом радном месту, и нисам вас се нимало уплашио и нећу вам дати да срушите Србију - објавио је Вучић на Инстаграму уз видео поруку из Предсједништва Србије.

Навео је да му се с времена на вријеме чини да „политички противници, али и њихови ментори споља мисле да су у овој земљи сви идиоти и да нико нема очи и уши, и да нико не разуме шта се све догодило“.

 

 

-Сви су видели да су готово три сата полицајци и имовина грађана Србије били брутално нападани од оних који су решили да руше демократију Србији и изборну вољу нашег народа. Сви су видели, али они би да окрену причу, да нас завитлавају, да се шале са Србијом, да покушавају да нас све направе заједно лудима. И у мору лажи коју износе синоћ и данас само једна ствар је била истинита, а то је да су видели неког мушкарца који им је личио на Вучића, који је био баш на овом месту где сам ја сада, где су га извиждали - навео је предсједник Србије.

Вучић је потврдио да је то тачно и да је он био на тераси.

-Апсолутно је тачно, био сам ја на тераси Председништва свог радног места, нисам их се уплашио нимало, нисам побегао ни у једну страну земљу, нисам се сакрио ни у један бункер и никада се од силеџија и насилника скривати нећу. Увек ћу бити уз свој народ, одбранићемо и сачуваћемо демократију, одбранићемо и сачуваћемо мир и стабилност у нашој Србији. Живела Србија - поручио је Вучић. (

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана