Вучић: Постоје три предлога за новог директора БИА

Танјуг
Вучић: Постоје три предлога за новог директора БИА

БЕОГРАД - Предсjедник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да постоје три приједлога за новог директора Безбједносно-информативне агенције Србије (БИА), а који ће бити постављен након избора.  

Вучић је на ТВ Пинк, на питање како коментарише наводе поједних медија да је на чело БИА постављен Златибор Лончар и да ли је то истина, рекао да Лончар није постављен.

-Лончара изузетно поштујем, ценим и волим. Рекли су пре три дана да је постављен за директора БИА. Није постављен, да ли је далеко или није од истине, ја о томе нећу да говорим. Биће прво сасвим сигурно постављен неко из куће, ко треба тај период до постављања неког новог после избора  да води БИА, а господин Лончар није запослен у БИА. Видећемо ко ће то да буде, има нека три предлога и о томе се разговара  и са господином  Александром Вулином између осталог - рекао је Вучић.

Доскорашњи директор БИА Александар Вулин саопштио је 3. новембра да подноси неопозиву оставку наводећи да "САД и ЕУ траже његову главу као предуслов за неувођење санкција Србији".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана