Вучић: Поносан сам на Данилову љубав према Српској и српском народу на Космету

Танјуг
Вучић: Поносан сам на Данилову љубав према Српској и српском народу на Космету

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић реаговао је данас на нападе на његовог сина Данила због тога што је отишао на прославу Дана Републике Српске у Бањалуку и Источно Сарајево, истакавши да је поносан што су његовом старијем сину љубав према РС и српском народу на КиМ важније од свих других ствари.

Вучић је на Инстаграм налогу “будућностсрбијеав” објавио слику са сином Данилом.

“Ово смо мој првенац Данило и ја. Сликали смо се у околини манастира Хиландар пре два дана. Одмах после тога кренули су најодвратнији напади, не само на мене, већ и на моје дете зато што је отишао на прославу Дана Републике Српске у Бања Луку и Источно Сарајево”, написао је Вучић у објави уз фотографију.

Додао је да су “лагали подједнако и тајкунски медији у Београду, и загребачки и сарајевски, како је део званичне делегације Србије, како то ни Стаљин ни Тито нису радили”, и навео да је одлазак на оба мјеста била “само Данилова жеља и ништа више”.

“Узгред, као отац, поносан сам што је мом старијем сину љубав према Републици Српској и нашем народу на КиМ важнија од свих других ствари и надам се да сам макар мало допринео васпитавајући га на такав начин. А сад, пишите шта хоћете. Живела Српска, живела Србија”, написао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана