Вучић поменуо повлачење, у 11 присуствује сједници Владе, вечерас се обраћа јавности

ГС
Вучић поменуо повлачење, у 11 присуствује сједници Владе, вечерас се обраћа јавности

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић обратиће се јавности у 20 часова из зграде Предсједништва. Према најавама, прије тога ће присуствовати сједници Владе у 11 часова. Вучић је синоћ имао састанак са најближим сарадницима у централи СНС-а и тада је реагујући на несугласице у странци рекао да ће се повући са мјеста предсједника, пренио је челник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић.

На позив предсједнице Владе Ане Брнабић, Вућић ће прусуствовати сједници Владе, гдје би  требало да обавијести чланове Владе о преговорима са високом западном делегацијом, преноси РТС.

Састанак са западном "петорком", предсједник Србије је описао као један од најтежих дана за Србију. Истакао је да је "због онога што нас чека у будућности", потребно јединство.

У 20 часова, Вучић ће се обратити јавности из зграде Предсједништва Србије, саопштено је јуче из Прес-службе председника.

Вучић је синоћ имао састанак са најближим сарадницима у сједишту СНС-а. Према писању медија, на састанку је било несугласица и позива да се одбију преговори са САД и ЕУ. На те несугласице је, како се наводи, реаговао  Вучић и рекао да ако неко мисли да може боље од њега да води државу он је спреман да им то препусти и потом отишао са састанка.

Један од челника Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић је након састанка изјавио за ТВ Пинк да ако Вучић остане при своме да поднесе оставку, да је то крај Српске напредне странке и крај каријере коју је СНС имао на политичкој сцени Србије.

Након тога слиједи, сматра, нешто што је, како је рекао, "најцрњи и најгори сценарио за Србију" који не смије ни да замисли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана