Вучић: Покушаваће да руше Србију изнутра на све начине

Срна
Вучић: Покушаваће да руше Србију изнутра на све начине

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да очекује много проблема на Косову и Метохији, да ће бити тешких дана, као и да ће бити покушаја да се руши Србија изнутра на све могуће начине и трикове.

"Не знам како ће све ићи са Косовом и Метохијом. Покушаваће да нам ломе и руше земљу изнутра на све могуће трикове и начине, зато што нико не жели да једна мала Србија буде самостална и независна, да доноси одлуке мимо великих сила, да доноси одлуке у свом интересу, а не у интересу великих сила", рекао је Вучић.

Током обраћања на обиљежавању славе СНС-а, чији је донедавно био предсједник, Вучић се осврнуо и на то што албански медији прозивају њега и његовог сина Данила, који је данас у Грачаници и који носи мајицу са натписом "Предаја није опција".

"Ево, да им олакшам посао док је још доле, док могу да поступају тако јуначки како поступају према свим Србима, да им кажем да то мисли свако од нас Вучића, да то мисли највећи део Србије и да за нас предаја није опција", рекао је Вучић.

Он је истакао да Србија даје све од себе да се сачува мир, пренијели су београдски медији.

"Видели сте и један велики број људи храбрих и одважних који су, иако ударани свакодневно, најтежим ударцима погађани, па и кад су падали устајали, узвраћали и борили се, опет не за себе, колико за своју земљу, за своје грађане. Ти људи треба да вам буду узор", рекао је Вучић.

Српска напредна странка обиљежила је Видовдан свечаним банкетом у хотелу "Југославија" у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана